DESCOBREIX
L’EXTENSA GAMMA
DE POSSIBILITATS
OBERT DE
9:00h a 20:00h
OBERT AL MIGDIA

PER A QUALSEVOL
CONSULTA:

93 870 17 04
QUALSEVOL OPCIÓ SERÀ ATESA DE MANERA
PERSONAL
L'any 1982, COPISTERIA TÈCNICA PLANOLS, neix amb una idea bàsica d'oferir un servei de COMPROMÍS, QUALITAT I RAPIDESA per cobrir les necessitats de tot tipus de clients, professionals i empreses. Amb el pas del temps, i amb la mateixa filosofia, ens adaptem dia a dia cap a les noves tecnologies, que permeten oferir la màxima qualitat en el menys temps possible. Som una empresa que compta amb una gran trajectòria en el sector de "Copisteria-Centro Reprogràfic".

Tenim un gran reconeixement dels nostres clients, gràcies a la qualitat dels serveis que oferim.
Copisteria Tècnica Plànols S.L.
Avis legal · Política de galetes
C/. Emili Botey, 20-22
08402 Granollers (Barcelona)
Tel. 93 870 17 04
copisteria@planols.com

Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES
Avís Legal
Aquest avís i informació legal regula l'ús de la web www.planols.com (d'ara endavant Web) que COPISTERIA TECNICA PLANOLS, S.L. . (d'ara endavant PLANOLS) posa a disposició dels usuaris d'Internet.
PLANOLS té el seu domicili social al Carrer Emili Botey, 20-22 de Granollers (Barcelona); i CIF número B-60994233
Mitjançant la Web, PLANOLS ofereix als Usuaris l'accés i la utilització de varis serveis i continguts relacionats amb la pròpia empresa com poden ser productes, situació, ...
Obligació de fer un ús correcte de la Web i dels Serveis.
L'usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis en conformitat amb la llei i el present avís legal així com la moral i les bones costums generalment acceptades i d'ordre públic.
L'usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició dels Usuaris en la web, entenen per aquests: els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, software, links i els altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i el codi font (d'ara endavant Continguts), de conformitat amb la llei, i en particular, es compromet a abstenir-se de:
a. reproduir , copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts, sense autorització del titular dels drets corresponents.
b. suprimir, manipular o de qualsevol altra forma alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de PLANOLS o dels seus titulars.
Disponibilitat i continuïtat.
PLANOLS no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web i dels Serveis. Quant sigui raonablement possible, PLANOLS avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la Web i dels Serveis.
PLANOLS , EXCLOU AMB TOTA L'EXTENSIÓ PERMESA PER L'ORDENAMENT JURÍDIC QUALSEVOL RESPONABILITAT PELS DANYS I PERJUDICIS DE TOTA NATURALESA QUE PUGUIN SER LA CAUSA DE LA FALTA DE DISPONIBILITAT O DE CONTINUITAT DEL FUNCIONAMENT DE LA WEB O DELS SERVEIS, A LA DEFRAUDACIÓ DE LA UTILITAT QUE ELS USUARIS HAGUESSIN POGUT ATRIBUIR A LA WEB I ALS SERVEIS, A LA FIABILITAT DEL PORTAL I DELS SERVEIS, I EN CONCRET, TOT I QUE NO DE FORMA EXCLUSIVA, A LES ERRADES D'ACCÉS A LES DIFERENTS PÀGINES WEB.