Aquest avís i informació legal regula l’ús de la web www.planols.com (d’ara endavant Web) que FRANCISCO FERNANDEZ PRIOR. (d’ara endavant PLANOLS) posa a disposició dels usuaris d’Internet.

PLANOLS té el seu domicili social al Carrer Emili Botey, 20-22. 08402 de Granollers (Barcelona); i NIF número 53121687J

Mitjançant la Web, PLANOLS ofereix als Usuaris l’accés i la utilització de varis serveis i continguts relacionats amb la pròpia empresa com poden ser productes, situació, …

Obligació de fer un ús correcte de la Web i dels Serveis.

 

L’usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis en conformitat amb la llei i el present avís legal així com la moral i les bones costums generalment acceptades i d’ordre públic.

 

L’usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició dels Usuaris en la web, entenen per aquests: els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, software, links i els altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i el codi font (d’ara endavant Continguts), de conformitat amb la llei, i en particular, es compromet a abstenir-se de:

a. reproduir , copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts, sense autorització del titular dels drets corresponents.

b. suprimir, manipular o de qualsevol altra forma alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de PLANOLS o dels seus titulars. Disponibilitat i continuïtat.

 

PLANOLS no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web i dels Serveis. Quant sigui raonablement possible, PLANOLS avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la Web i dels Serveis.

 

PLANOLS, EXCLOU AMB TOTA L’EXTENSIÓ PERMESA PER L’ORDENAMENT JURÍDIC QUALSEVOL RESPONABILITAT PELS DANYS I PERJUDICIS DE TOTA NATURALESA QUE PUGUIN SER LA CAUSA DE LA FALTA DE DISPONIBILITAT O DE CONTINUITAT DEL FUNCIONAMENT DE LA WEB O DELS SERVEIS, A LA DEFRAUDACIÓ DE LA UTILITAT QUE ELS USUARIS HAGUESSIN POGUT ATRIBUIR A LA WEB I ALS SERVEIS, A LA FIABILITAT DEL PORTAL I DELS SERVEIS, I EN CONCRET, TOT I QUE NO DE FORMA EXCLUSIVA, A LES ERRADES D’ACCÉS A LES DIFERENTS PÀGINES WEB.